Meniu Închide
Din activitățile noastre… Atelier de scriere creativă.
Grupa de Limba engleză liceu, profesor lector Popa Elena Diana.
Eleve ale Centrului Județean de Excelență Bacău, filiala Moinești, clasa a VII-a, premiate în cadrul Festivalului Internațional “Freamăt de Codru și Ape”, Slănic-Moldova, ediția a II-a, 13-15 ianuarie 2024. Prof. lector Marta Turcu.
18_01_2024
Concursului Național de Fizică, Astronomie si Astrofizica “Marian Dacian Bica”.
Prof. lector Doina Capşa
Cum nu puteam trece cu vederea Ziua Culturii Naționale, am sărbătorit-o în avans cu elevii de la Centrul de Excelență, grupa Comănești. Am îmbinat armonios tematica săptămânii – Imaginarul poetic – cu lirica marelui poet clasic și am realizat o incursiune inedită în po(i)etica eminesciană, analizând și câteva poeme postume. Elevii au descoperit că opera lui Eminescu nu poate fi redusă doar la poezii studiate în manualele școlare. De asemenea, am dat frâu liber imaginației și am creat poezii pornind de la câte un vers eminescian, apoi am tradus în engleză sau franceză câteva strofe dintre cele mai cunoscute poeme. Cât timp elevii au lucrat, s-au bucurat de fundalul sonor al melodiilor cu versuri eminesciene.
Lector, prof. dr. Silvia MUNTEANU
Un strop de culoare și unul de parfum de sărbători realizând lumânări în cadrul activității de cerc a grupei CHI- CNGV-10-12.
Activitatea a fost coordonată de prof. Bușteagă Marinela și laborant Mocanu Veronica.
Felicitări dragi elevi, felicitări doamnei profesor și doamnei laborant pentru frumoasa activitate îmbinată cu tradiția sărbătorilor ce se apropie!

Felicitări pentru elevul JICU ALEXANDRU IOAN de la grupa de fizică și grupa de chimie ale Centrului Județean de Excelență Bacău și pentru toți cei implicați în pregătirea lui. Felicitări doamna profesor lector Delia Pintilie și doamna profesor lector Marinela Bușteagă pentru pregătirea de la centru! Felicitări părinților! Ne mândrim cu voi!

Rezultate remarcabile ale elevilor români, la Olimpiada Internaţională de Științe pentru Juniori (IJSO 2023), care s-a desfășurat în perioada 30 noiembrie – 10 decembrie 2023 la Bangkok, Thailanda.

091223

Activitate la grupa de limba engleză liceu, lector profesor Corban Lămâița.